Aanmelden inspiratiemails

Ingeborg Koot

Maarssen

06 29 60 59 95

info@ikorganiseer.nl

 

Opmaakmaanden.
Wil je minder spullen en géén organizer in huis? Doe dan mee met de Opmaakmaanden; ontspullen door op te maken. Een aantal maanden achter elkaar kies ik steeds een thema waarvan je de spullen die eronder vallen die maand actief gaat opmaken. De Opmaakmaanden zijn eigenlijk het tegenovergestelde van de Albert Heijn-hamsterweken. Niet inkopen, maar ópmaken. Want juist dat opmaken levert jou de gewenste ruimte op. Doe je mee aan deze (gratis) opruimuitdaging? Ik weet zeker dat het je inzicht geeft in hoe jij je spullen inkoopt en dat je dat vervolgens bewuster gaat doen.

Dit wordt de tweede jaargang van de Opmaakmaanden. In 2015 hadden zo’n 100 enthousiaste deelnemers zich heeft aangemeld bij de besloten Facebookgroep. In deze groep kan je je ervaringen delen en elkaar vragen stellen. In 2016 starten we weer in september. Het gekozen thema's kan je elke maand teruglezen op deze pagina. Maar op Facebook lees je er elke maand natuurlijk meer over. Heb je vorig jaar al meegedaan? Dan ook kan het dit jaar weer interessant worden, want ik ga wat kleinere thema's toevoegen. 

We hebben het over de volgende thema’s:

September 2016:
schrijfblokjes, pennen, ansichtkaarten
Oktober 2016: panty's, sokken, ondergoed 
November 2016: 
kadootjes, kadopapier, tegoedbonnen, puntjes/zegels
December 2016: tijdschriften, wijn en kaarsjes
Januari 2017: eten en drinken uit eigen voorraadkast
Februari 2017: verzorgingsproducten
Maart 2017: waspoeders en schoonmaakmiddelen

 

     

 

Wil je minder spullen in huis en géén organizer in huis? Doe mee met de Opmaakmaanden, ontspullen door op te maken. Een aantal maanden achter elkaar kies ik steeds één thema waarvan je de spullen die eronder vallen die maand actief gaat opmaken. De Opmaakmaanden zijn eigenlijk het tegenovergestelde van de Albert Heijn-hamsterweken. Niet inkopen, maar ópmaken. Want juist dat opmaken levert jou de gewenste ruimte op. Doe je mee aan deze (gratis) opruimuitdaging? Ik weet zeker dat het je inzicht geeft in hoe jij je spullen inkoopt en dat je dat vervolgens bewuster gaat doen.

 

Elke maand maak ik het nieuwe thema bekend in mijn inspiratiemails (linkje naar overzicht alle inspiratie mails).

 

Er zijn inmiddels zo’n 100 enthousiaste deelnemers die zich heeft aangemeld bij de besloten Facebookgroep. In deze groep kan je je ervaringen delen en elkaar vragen stellen.

               

                We hebben het over de volgende thema’s

September 2015:            persoonlijke verzorgingsproducten

Oktober 2015:                  kaarsjes en ansichtkaarten

November 2015:             cadeautjes

Fotolia 92677038 XS

gras