Aanmelden inspiratiemails

Ingeborg Koot

Maarssen

06 29 60 59 95

info@ikorganiseer.nl

 

Foto's ordenen motivatieweken.

Heb je ook lades met mapjes vol nog niet ingeplakte foto’s? En/of heb je nog meer foto's op je PC, USB sticks, smartphone, in je mailbox?

Op welke manier ook genomen, je foto’s hebben veelal een emotionele waarde. Foto’s vertellen een verhaal. Het zijn dierbare herinneringen aan een speciale gelegenheid, of aan een speciaal persoon. Niet alleen voor je zelf, maar ook voor je kinderen als ze groter zijn, of het huis uit gaan. Foto’s raak je dus liever niet kwijt. Ze verdienen een plekje in een foto-album, in een lijstje op het dressoir, of aan de muur uitvergroot op canvas. En het is handig als ze keurig gearchiveerd zijn, zodat je ze snel terug vindt op de computer. Maar daar kom je door tijdgebrek eigenlijk niet aan toe en de laatste jaren is de hoeveelheid foto’s gestaag gegroeid.

Herkenbaar?
Doe dan mee aan de 'foto's ordenen motivatie weken'. Een nieuwe groep start op vrijdag 29 september 2017 (inschrijvers zijn tot begin oktober welkom en krijgen de eerste mail 'nagestuurd'). Om de week ontvang je een mail met tips en inspiratie. De enige belangrijke deelname voorwaarde is dat je een eventuele neiging tot perfectionisme los moet laten. Want de kans is klein dat je alle geprinte en digitale foto's geordend hebt in die weken. Maar een flinke eerste stap in het ordenen van je foto's kan ook jíj zetten. Een realistisch stappenplan zal dan ook één van de resultaten van deze motivatie weken zijn. En daarnaast natuurlijk methodes die (gebleken succesvol) kunnen werken voor het ordenen van die heel brei aan foto's. De wintermaanden lijkt een perfecte periode voor dit thema. Facebook liefhebbers kunnen in een besloten groep vragen stellen en successen delen. Ook dat werkt motiverend. 

Dit programma volg je voor slechts EUR 7,50. Heb je behoefte aan meer persoonlijke begeleiding, dan kan dat via een skype (of bel) gesprek van 3/4 uur. Daarvoor reken ik EUR 50,00 inclusief BTW. We houden dan ook via Whatsapp contact, waarbij ik vooral je 'stok-achter-de-deur' ben.

Partners
Extra leuk: er zijn een aantal externe deskundigen die partner zijn in dit programma. Ze zullen, via Facebook, ook reageren op vragen en opmerkingen die jullie hebben.


upstairs logoUpstairs Fotografie Professioneel fotograaf uit Maarssen

 

logo trigger

Trigger Scant en digitaliseert foto's, negatieven, dia's en films

 

jilster logo Jilster Maak je eigen tijdschrift voor bijvoorbeeld een speciale verjaardag


serie losse fotos augustus 2014

Aanmelden foto's ordenen motivatieweken

gras