Aanmelden inspiratiemails

Ingeborg Koot

Maarssen

06 29 60 59 95

info@ikorganiseer.nl

 

Online organizing

Wilt u begeleiding bij het ordenen van spullen, maar vindt u de inhuur van een organizer te intensief? Kies dan nu voor een online begeleidingsprogramma. U krijgt daarbij een praktisch stappenplan, een stok achter de deur en praktische tips. En dat voor een gunstige prijs.

'In 8 weken uw administratie terugvindbaar in 8 mappen'
Uw administratie ligt nu op stapels, sommige documenten zitten in de mail, orders zitten vol of zijn niet logisch ingericht. Het zoeken naar de juiste papieren kost u veel tijd. In een noodsituatie kunnen anderen uw administratie niet overnemen. Waarschijnlijk bewaart u meer dan nodig is.

In dit programma gaat u ‘schoon schip maken'. 8 Weken achter elkaar ontvangt u elke maandag een opdracht in de mailbox voor het ordenen van een specifiek administratief thema (bijvoorbeeld: verzekeringen). Met daarbij informatie over bewaartermijnen en suggesties voor het logisch clusteren van onderwerpen binnen dat thema. U hoeft er niet zoveel over na te denken en voert 'alleen' maar die ene opdracht uit.

Na 8 weken is uw administratie opgeschoond en terugvindbaar opgeborgen. Tegelijkertijd krijgt u zicht op uw uitgaven en mogelijk gaat u besparingsmogelijkheden zien. Vooraf ontvangt u de handige IK-organiseer Administratiemap. U ontwikkelt dan gelijk een methode om de nieuwe post  goed te ordenen en nieuwe achterstand te voorkomen.

Citaten van deelnemers:
'Ik heb nu een set overzichtelijke mappen met up-to-date materiaal'.
'Heerlijk om periodiek een overzichtelijke opdracht te krijgen, dat was een goede stok achter de deur'.
'Er kon veel meer weg dan ik had verwacht, wat bewaarde ik veel overbodige papieren'.
'Gemiddeld was ik twee uur per week met de opdracht bezig'.
'Ik maak veel gebruik van Administratiemap. Het is een heel duidelijk startpunt om de administratie te doen'.

Start:

Elk gewenst moment 

Inclusief

IK-organiseer Administratiemap, tabbladen,

stickervel met labels, rugetiketten voor ordners

Prijs:

EUR 59,-- incl. BTW

   

 

8 ordners

Aanmelden Administratie op orde in 8 weken

gras