Aanmelden inspiratiemails

Ingeborg Koot

Maarssen

06 29 60 59 95

info@ikorganiseer.nl

 

Tarieven

Intake-/adviesgesprek:
In een gesprek van 1,5 uur bij u thuis bekijk ik uw situatie en geef praktische opruimadviezen. De kosten hiervoor bedragen EUR 79,00 incl. 21% BTW. Soms is dit gesprek genoeg om zelf verder te kunnen. Vaker is het een begin van een aantal uur samen werken. Desgewenst maak ik een offerte. Bij een vervolg van meer dan zes uur, binnen twee maanden na intake, vervallen deze kosten.

Uurtarief:
De investering voor rust in uw huis en hoofd bedraagt voor particulieren EUR 69,00 per uur, inclusief adviezen en tips op schrift en inclusief 21% BTW. Reiskosten bedragen EUR 0,35 per kilometer.
Voor begeleiding individueel voor mensen met een PGB (Persoons Gebonden Budget) of ZIN (Zorg in Natura) geldt een BTW vrijstelling. Het uurtarief is dan EUR 57,00. 

Voor begeleiding in/voor de zakelijke markt, hanteer ik andere tarieven. In een persoonlijk stem ik graag de wensen af en maak een voorstel op maat.

IKorganiseer abonnement:
Met gespreide betaling voelt u de organize investering iets minder in uw portefeuille. Bij een automatische betaling van EUR 50,-- per maand kom ik u 9 uur per jaar begeleiden (bijvoorbeeld 3 x 3 uur). Bij EUR 75,-- per maand kom ik 15 uur op jaarbasis (3 x 5 of 5 x 3 uur).

tarieven 200

gras