Aanmelden inspiratiemails

Ingeborg Koot

Maarssen

06 29 60 59 95

info@ikorganiseer.nl

 

NBPO

De Nederlandse Beroepsvereniging van Professional Organizers heeft als doel kwaliteit, professionaliteit en veelzijdigheid van haar leden te bewerkstelligen. IK Organiseer is in 2007 toegelaten tot de NBPO en voldoet aan de criteria van volwaardig lidmaatschap. Wilt u weten wat een organizer van de NBPO u te bieden heeft, klik dan hier.

Begin 2012 is de NBPO een registratie traject gestart om de kwaliteit van de groeiende groep organizers te waarborgen. Het uitgangspunt is dat met een geregistreerd organizer het organizingstraject nog effectiever is. Er zijn twee niveau's gedefinieerd: Register Organizer en Master Register Organizer. 

In maart 2012 ben ik benoemd tot één van de eerste Master Register Professional Organizers (MRPO) in Nederland. Om dit hoogste niveau te halen moet aangetoond worden: 400 organize uren per jaar bij veel verschillende klanten, positieve evaluaties, behoorlijk wat studie en bijscholing, regelmatig intervisie met collega-organizers, ontwikkeling van organize-producten en inzet om organizing 'op de kaart' te zetten. In het najaar van 2017 ben ik succesvol door de herregistratie 'gelopen' en is de verlenging van MRPO tot 2022 een feit.

logo nbpo liggend november 2014

 

 

 

logo mrpo november 2014 225

gras