Aanmelden inspiratiemails

Ingeborg Koot

Maarssen

06 29 60 59 95

info@ikorganiseer.nl

 

Het gezicht achter IKorganiseer

Mijn naam is Ingeborg Koot (1968). Als kind was ik altijd al bezig met ordenen en structureren. Dat is eigenlijk nooit meer opgehouden. Ik heb 16 jaar als HR adviseur gewerkt bij Strukton, een groot internationaal bouwbedrijf. Daar heb ik me bekwaamd in advieswerk, coaching en planmatig werken. 

Met het "opruimgen" in mij, lukt het prima om werk en zorg van onze drie kinderen met elkaar te combineren. Maar ik zie om me heen dat het niet iedereen even makkelijk afgaat. Dat is ook niet zo vreemd, want waar leer je nu hoe je een druk huishouden en/of volle thuiswerkplek moet organiseren? Daarom heb ik in 2006 de stap gezet om drukke mensen te ondersteunen bij het creeren van rust thuis. Sinds 2008 ben ik full-time bezig met organizing, mijn onderneming en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Natuurlijk heb ik de cursus voor Professional Organizing gevolgd. Verder ben ik opgeleid tot budgetcoach en heb ik een aantal HBO modules psychologie afgerond. In 2013 ben ik gestart met de leergang Senior Professional Organizing bij de School voor Organizing. Een verdieping voor Organizers op post HBO niveau.
Klanten zeggen dat ik flexibel maar ook planmatig ben, ze waarderen daarnaast mijn nuchtere benadering en vinden het helemaal fijn als ik ook maar een mens blijk te zijn die wel eens iets vergeet .....

profielfoto juni 2013

gras