Downloadpagina Tips en Formulieren.

Postverwerking
Een prive huishouden heeft veel papieren te verwerken. Wist u dat de hoeveelheid post die we nu per jáár krijgen, dezelfde hoeveelheid is die onze grootouders in hun hele léven ontvingen? Het stroomlijnen van de dagelijkse post hoeft niet langer moeilijk te zijn.
Download hier gratis een handige methode.

Arhiefvoorbeelden
Hoe richt je een praktisch privé archief in? En hoelang moet je een polisblad eigenlijk bewaren?Download hier het gratis overzicht met voorbeelden en bewaartermijnen.

Mythen en feiten over organizing
Organizing is een redelijk onbekend begrip in Nederland. Onbekend maakt onbemind. Opruimen kan toch iedereen? Deze en andere vooroordelen staan, gepareerd met feiten, beschreven in dit gratis document. Mocht je nog twijfelen over de winst van opgeruimd zijn, download dan hier een interessant overzicht.

Overzicht huishoudelijke taken
Heeft u het gevoel druk te zijn met dingen in huis zónder dat u precies kan zeggen waarmee?
Download dan hier gratis dit overzicht van huishoudelijke taken. Het is een prima hulpmiddel om te kijken waar het huishouden efficienter kan worden gedaan en of taken anders verdeeld kunnen worden.

Schoonmaakrooster
Dit schoonmaakrooster wordt u hier gratis ter beschikking gesteld door Regeltante en IK Organiseer. Het is ontwikkeld met het doel de samenwerking tussen u en uw huishoudelijke hulp bij het plannen van schoonmaakwerk inzichtelijker te maken. Zelf kunt u natuurlijk ook met het schema werken.

Foto's ordenen
Veel foto's nog los in dozen en in de mapjes van de fotograaf? En al járen het plan om die foto's nu dan echt te ordenen en zelfs in te plakken? Op dit formulier kunt u enkele belangrijke momenten in uw leven op per jaar benoemen. Zo maakt u uw eigen spiekbriefje voor het per jaar ordenen van uw losse foto's. 

tips

gras