Aanmelden inspiratiemails

Ingeborg Koot

Maarssen

06 29 60 59 95

info@ikorganiseer.nl

 

Harry, commercieel directeur: 'Ingeborg heeft een heel pragmatische aanpak en stimuleert je goed om bij de les te blijven en door te werken. Waar ik dacht enkele weken nodig het hebben om de klus te klaren waren we nu in 2 dagen klaar'.

Wendy, locatieleidster zorginstelling: 'Door het (op een respectvolle manier) stellen van heldere vragen is mijn valkuil duidelijk geworden. Toen werd het mogelijk om zelf een gedeelte van de oplossing te bedenken. Door ook gelijk met elkaar aan het werk te gaan en haalbare doelen te stellen heb ik het vertrouwen gekregen dat het gaat lukken om mijn mailbox geordend te krijgen. Fijn om verder praktische tips te ontvangen op het gebied van mailbox beheer en time management’.

Jeannette, schrijfster: 'Ingeborg is aanstekelijk enthousiast in het reorganiseren. Sterke communicatieve vaardigheden en geconcentreerde gedrevenheid maken haar een tot een prima Personal Organizer'.

Jacqueline, arts: 'Er zijn dingen in het leven die als vanzelfsprekend worden aangenomen. Zo moet een ieder kinderen kunnen opvoeden zonder hiertoe opgeleid te zijn. En ook opruimen hoor je gewoon te kunnen, te weten hoe het moet. Toch is dit niet waar. Opruimen leer je ooit een keer in je leven. Ik heb dit van Ingeborg geleerd. Het was een prettige ervaring en ik ervaar een veel gelukkiger leven nu, na het organizetraject'.

Riëtte, coach: 'Ingeborg weet op een positieve manier om te gaan met materialen die een emotionele waarde hebben. Daarnaast is zij d.m.v. haar aanpak in staat om in korte tijd iemand te motiveren om na te denken over de chaos in je huis. Ze hanteert een systematische aanpak die helpt om weer orde op zaken te stellen'. 

Lien, communicatie adviseur: 'Ik zag erg op tegen het schonen van mijn administratie. Samen met Ingeborg pakte ik map na map aan. Het resultaat: zes overzichtelijke ordners (met mooie tabbladen), acht vuilniszakken gesnipperd papier, veel lege ordners over, lege planken in de kast en een opgeruimd hoofd. Ingeborg gaat gestructureerd te werk, maakt duidelijke afspraken en benut de ingeplande tijd uitstekend'

Evelyne, muzikante: 'Ingeborg is rustig, denkt helder en overziet de zaken. Ze luistert goed, geeft geen oordeel, accepteert mijn 'bewaarlust' en probeert er systeem in te vinden. Dit alles gaat in overleg en ik heb me totaal ontspannen gevoeld. Het gevolg van deze hulpaktie is dat ik iedere dag een stukje verder ga en inzicht krijg in 'hoe te bewaren en wanneer weg te gooien'

duim

gras