Aanmelden inspiratiemails

Ingeborg Koot

Maarssen

06 29 60 59 95

info@ikorganiseer.nl

 

Opgeruimd huis

Woonruimte
In uw huis liggen her en der stapels spullen. Dat geeft een onrustig beeld en het kost u geld omdat u dingen dubbel aanschaft. Samen sorteren we uw spullen: wat kan weg, wat moet blijven? Er ontstaat dan een duidelijk beeld van de op te bergen spullen. Vervolgens bedenken we samen een systeem passend bij u als persoon, uw huishouden en budget. Na een paar uur werken zijn uw spullen logisch opgeborgen en snel gevonden als het moet! Handig voor u, maar ook voor uw huisgenoten.

Administratie
Misschien vindt u het lastig een handig systeem te bedenken voor het ordenen van uw administratie. Zo krijgt u aanmaningen omdat originele rekeningen kwijt zijn en moet u elk jaar lang zoeken naar de documenten behorend bij de belastingaangifte. Uw administratie gaan we samen sorteren zodat er een scheiding komt tussen akties en archief. Uw akties leert u in prioriteiten in te delen. Het archief richten we praktisch in en schonen we op. Zo vindt u voortaan in no-time belangrijke documenten terug.

Verkoop klaar maken woning
U gaat uw woning verkopen. Natuurlijk kent u de adviezen van de makelaar: zorg dat de woning opgeruimd is. U kunt kiezen voor de uitstel methode en alle losse spullen in verhuisdozen stoppen en die opbergen in een gehuurde opslag. Uiteindelijk moet u er dan toch nog een keer mee aan de slag. Slimmer is om gelijk gestructureerd keuzes te maken. Wat blijft en wat kan weg? Zeker als u naar een kleinere woning verhuist is dat belangrijk. Desgewenst denk ik planmatig mee over vervolgacties: zoals de afvoer van overbodige spullen en het inplannen van een schilder of klusjesman.

uw huishouden

gras