Aanmelden inspiratiemails

Ingeborg Koot

Maarssen

06 29 60 59 95

info@ikorganiseer.nl

 

Organize Modules

Bij onderstaande organize modules maken we telefonisch kennis en plannen we een afspraak in één van aandachtsgebieden. Omdat het intake gesprek bij u thuis komt te vervallen, bent u goedkoper uit.

Kledingkast
Alleen maar draagbare en geschikte kleding in uw kast, dat is ideaal. Is dat nu niet zo? In slechts 2 uur sorteert u samen met mij uw kleding en richten we de kast logisch in. Hierna moet u misschien nog kledingstukken passen of elders opbergen.
EUR 125,--

Administratie
Wilt u ook alle papieren logisch geordend en makkelijk terugvindbaar hebben? Dan kunnen we gezamenlijk 2 keer 3 uur werken aan het ordenen van papieren en/of mail. Ik reik u een handige werkmethode aan en leer u richtlijnen over de bewaartermijn van belangrijke papieren. Natuurlijk hoort bij het minderen van wat stapels of leegmaken van wat ordners als 'huiswerk'. 
EUR 395,--

Kinderpapieren
Geen idee hoe en waar u alle kinderknutsels, schriftjes, rapporten en correspondentie over Kinderdagopvang en -toeslagen moet laten? Ook hiervoor kan ik u, in twee uur tijd, ervaringstips en suggesties geven. We maken natuurlijk ook een flink begin met het daadwerkelijke ordenen. 
EUR 125,--

Verkoopklaar maken woning
De fotograaf moet komen om foto's te maken en u ziet als een berg op tegen het leger maken van uw huis. We bedenken, in 2 uur tijd, gezamenlijk een 'aanvalsplan' waarin u helder krijgt wanneer u wat moet doen.
EUR 125,--

In alle gevallen kan ik aanvullend een verslag schrijven en u, ter motivatie, nog wat berichtjes via Whatsapp of mail sturen. Daarvoor reken ik EUR 25,-- extra.
Voor het bezoek aan uw huis zijn de kilometerkosten EUR 0,35 per kilometer.
Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

stapeltje kleding

gras