Aanmelden inspiratiemails

Ingeborg Koot

Maarssen

06 29 60 59 95

info@ikorganiseer.nl

 

Opslag ruimte huren is best prijzig. Soms is het een perfecte oplossing. Bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen of verbouwen en tijdelijk opslag moet hebben. Of omdat je gewoon echt niet veel opslagruimte in huis hebt. Vaker hoor ik dat mensen uiteindelijk wél van die opslag af willen. Maar erg opzien tegen het werk.
Wat mij betreft doen we het samen.

Een kleine interventie kan al genoeg zijn om gezamenlijk tot een soort projectplan te komen. Vervolgens kan je of alleen verder, of we gaan samen wat uren aanpakken.

Graag kom ik een keer in je opslag kijken. We maken een quick scan: wat staat er? Wat kan weg? En is het dan afvoer naar grofvuil, afvoer naar kringloop of zitten er nog verkoopbare stukken bij. Maar ook: wat wil je houden? En op welke plek wil je het dan hebben? Misschien kom je zo uit op een kleinere opslag. Scheelt alweer in de kosten.  

Wellicht blijven er spullen over die je het liefst in je huis opbergt. Dan kijken we ook in je woning naar de opbergmogelijkheden. Want, waarschijnlijk zal je daar dan ook wat spullen moeten uitzoeken. Opnieuw met keuzes zoals: grofvuil, kringloop, verkoop. 
gras