Aanmelden inspiratiemails

Ingeborg Koot

Maarssen

06 29 60 59 95

info@ikorganiseer.nl

 

Opgeruimd kantoor

U bent Zelfstandig Professional en werkt, gedeeltelijk, vanuit huis. U werkt gepassioneerd aan datgene waar u goed in bent. Grote kans dat uw administratie te weinig aandacht krijgt. Het wordt helemaal lastig zoeken naar papieren als de priv√© administratie tussen de zakelijke administratie ligt. 
Samen sorteren we al die papieren die hinderlijk rondslingeren op de werkplek. Welke documenten zijn belangrijk om te bewaren en welke kunnen weg? Al werkende krijgt u een goed beeld van de voor uw bedrijf waardevolle stukken. Naast boekhoudkundige en fiscale stukken, kunt u daarbij ook denken aan documenten die u nodig heeft voor uw (her) registratie als specialist. Samen bedenken we een voor u passend archiefsysteem. De werkruimte wordt daarmee weer een omgeving waar u durft te gaan zitten!

Samen met collega Saskia Sidler werk ik graag mee aan het overzichtelijk maken van de administratie van Medisch Specialisten. Een doelgroep waarvan wij weten dat ze 'omkomen' in de papieren maar voor het verwerken daarvan weinig tijd hebben.

 

zelfstandige professional

gras