Aanmelden inspiratiemails

Ingeborg Koot

Maarssen

06 29 60 59 95

info@ikorganiseer.nl

 

Foto Organizing

Heb je ook lades met mapjes vol nog niet ingeplakte foto’s? En/of heb je nog meer foto's op je PC, USB sticks, smartphone, in je mailbox?

Op welke manier ook genomen, je foto’s hebben veelal een emotionele waarde. Foto’s vertellen een verhaal. Het zijn dierbare herinneringen aan een speciale gelegenheid, of aan een speciaal persoon. Niet alleen voor je zelf, maar ook voor je kinderen als ze groter zijn, of het huis uit gaan. Foto’s raak je dus liever niet kwijt. Ze verdienen een plekje in een foto-album, in een lijstje op het dressoir, of aan de muur uitvergroot op canvas. En het is handig als ze overzichtelijk gearchiveerd zijn, zodat je ze snel terug vindt op de computer. Maar daar kom je door tijdgebrek eigenlijk niet aan toe en de laatste jaren is de hoeveelheid foto’s gestaag gegroeid.

Als organizer kan ik óók begeleiden bij het ordenen van foto's. Dat kunnen dan zowel analoog (afgedrukte) foto's zijn, als digitaal opgeslagen foto's.

Er zijn drie vormen (of combinaties hiervan) mogelijk:

1. Ik kan je leren om het zelf te doen: daarvoor verzorg ik een aantal keer per jaar de Foto's Ordenen Motivatie Weken.
2. We kunnen samen je foto's ordenen. Tips en trucs krijg je in één op één begeleiding te horen, we maken samen een begin van een voor jou logische ordening.Vaak is een sessie van twee uur bij je thuis al genoeg om een flink begin te maken. 
3. Ik kan de foto's voor je ordenen. Klinkt gek he? Maar echt; dat kan. Kwestie van goed met elkaar kennis maken, een interview om je geschiedenis te leren kennen en duidelijk afstemmen welke verwachtingen er zijn. Daarna neem ik alle foto's (digitaal of analoog) van je mee en krijg je ze geordend weer terug.


Workshop
Op woensdagavond 25 oktober verzorgen Jilster en IKorganiseer samen een workshop over foto's ordenen en showen wat dingen die je met geordende foto's kan doen. Wil jij tips en trucs en ordenings- en vormgevings deskundigen horen, meld je dan snel aan. We kunnen op deze avond voor zo'n 8 mensen organiseren. 

Locatie: Dorpsstraat 64 te Bennekom
Inloop: 19.15 uur, om 19.30 starten we en ronden het geheel rond 21.30 uur weer af.
Kosten: EUR 15,00 (vooraf op IBAN NL89 RABO 0126 1100 93)
Inschrijving; stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en informeer naar de mogelijkheden.  

Foto geordende fotos in doos 200

Jilster logo samen

appo horizontal

Samenwerkingspartner.
Lid van Association Personal Photo Organizers

gras